Wij maken het simpel

Oprichters Familiebank

Bij Familiebank begrijpen we de gevoeligheid van financiële afspraken binnen familiekringen. Daarom streven we naar een eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk proces om deze familiebanden te behouden en onderhandse leningen tussen familieleden goed te regelen.

Ons verhaal begon in 2021 toen Notariële Diensten B.V. het initiatief nam om een platform te creëren dat specifiek gericht was op het faciliteren van financiële transacties binnen families. Met de nadruk op gebruiksgemak en het efficiënt regelen van onderhandse leningen zonder hoge notariskosten, werd Familiebank.nl geboren.

In 2024 namen wij, Josca Buitenhuis en ons team, het stokje over van Notariële Diensten. Gedreven door innovatie en klantgerichtheid, hebben we ons gecommitteerd aan het voortzetten van de missie van Familiebank. We geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we jou als klant centraal stellen en tegelijkertijd hoogwaardige ondersteuning bieden.

over Familiebank

Waarom Familiebank?

Team Familiebank

Overweeg je een lening, hypotheek of schenking te regelen? Doe dit dan via ons platform voor een zorgeloze ervaring.

FANK van Familiebank.nl heeft een nobel doel: mensen ondersteunen die onderling geld aan elkaar willen lenen of schenken. We bieden tools en informatie, en streven ernaar jou zoveel hulp te bieden dat je zelfstandig aan de slag kunt. Zo wordt lenen en schenken ook mogelijk voor familieverbanden die geen toegang hebben tot uitgebreid financieel advies.

We helpen je bij het opzetten van verbindingen, opstellen van contracten en creëren van constructies. Maar bij Familiebank.nl stopt onze ondersteuning niet daar. We staan ook voor je klaar op momenten dat de omstandigheden veranderen, zoals bij betalingen, verkopen of persoonlijke kwesties. We helpen je zelfs om leningen aan te passen na bijvoorbeeld een huwelijk, scheiding of overlijden.

Bij Familiebank.nl staat integriteit centraal, zowel in onze klantrelaties als in onze adviezen. We bieden advies over de maximale mogelijkheden, maar we zullen je nooit assisteren bij belastingontduiking.

Samenwerking met adviseurs door het hele land

Familiebank is geen notariskantoor, maar werkt samen met financieel adviseurs verspreid door het hele land. Deze zijn o.a. aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en vallen onder de regels die deze beroepsorganisatie opstelt.