Wij maken het simpel

Opstarproces

Zo regel jij je eigen familiebank

Stap 1

Het begint allemaal met registratie bij Familiebank. Dit alles voor een eenmalig bedrag van €99,- voor één combinatie, bijvoorbeeld ouder/kind of oom/nichtje, en daarna slechts €9,99 per jaar. Voor elk extra familielid betaal je het eerste jaar €24,99 per jaar extra en daarna slechts €2,49 per jaar.

Het proces van het financieren van een familiehypotheek of lening is een belangrijke beslissing. Gelukkig maakt Familiebank het gemakkelijk en zorgeloos. Onze software faciliteert niet alleen de leen- en/of schenkovereenkomsten en de dossiervorming, maar ook de uitvoering ervan en de administratie. Nadat leninggever en leningnemer persoonlijk contact hebben gehad over zaken als rentevergoeding, looptijd en intenties, kan de leningnemer of leninggever een account aanmaken bij Familiebank. Beide partijen zullen na aanmelding een aparte inlog krijgen tot zijn/haar account. 

Stap 2

Of je nu kiest voor een lineaire, annuïtaire of schenkingsovereenkomst; een overeenkomst is altijd nodig. Hierin worden alle afspraken vastgelegd. Vooral in mindere tijden is het van belang om te weten wat er is afgesproken. De overeenkomsten van Familiebank zorgen ervoor dat geld en relaties gescheiden blijven. Ze zijn op maat gemaakt en direct digitaal beschikbaar. Als alles klopt, teken je samen de overeenkomst.

Stap 3

Je hebt nu toegang tot alle functies binnen jouw dashboard. Gedurende de looptijd van de lening zorgt Familiebank voor een nauwkeurige administratie. Mocht er actie vereist zijn, ontvang je hiervan direct een melding. Bovendien houden we je het hele jaar door per e-mail op de hogote van belangrijke wijzigingen en handige tips. Zo kun je vol vertrouwen rekenen op Familiebank.

Wat is het?

Met onze software kun je moeiteloos op maat gemaakte contracten opstellen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Waarom Familiebank?

Wij zorgen we voor sluitende overeenkomsten en professionele administratie, zodat financiële afspraken helder en zorgeloos verlopen.

Hoe werkt het?

De leninggever- of nemer maakt via Familiebank een account en doorloopt de stappen voor een lening of schenking en nodigt familieleden uit. Onze slimme software neemt het volledige proces uit handen.

Maak jouw account aan

Start nu met jouw Familiebank
Tante en nicht familiebank

Mijn tante wilde mijn verbouwing wel financieren. Als je geld leent binnen de familie, wil je niet dat er ooit gedoe ontstaat. Daarom maak ik gebruik van Familiebank.